Ikävä.

Runoilija Dixion

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tyttö, joka halusi laittaa tunteensa paperille runon muodossa. En tiedä osaanko, mutta yritän. Kritiikistä olen kiitollinen :)
 

samaan aikaan, tahdon halata ja löydä.
taidan olla sekaisin.
mistä tietää miltä tahtoo,
kun ei tiedä mitä tuntee.


kyyneleitä.

kyllä minä välitän,
en vain jaksa odottaa,
että tavataan,
että suudellaan ja halataan.


tule vaikka ensi kesänä, kunhan tulet.

Selite: 
todella nopeasti, tunnekuohussa valmistunut.. ja sen kyllä huomaa x)
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on aika yleistä...

 

Käyttäjän kaikki runot