Poissa silmistä.

Runoilija Dixion

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tyttö, joka halusi laittaa tunteensa paperille runon muodossa. En tiedä osaanko, mutta yritän. Kritiikistä olen kiitollinen :)
 

kun auringonlaskua katseltiin,
toisiamme suudeltiin,
rakkautemme sinetöitiin, silloin tunsin sen;
sisällä liekin pienen,
syttyvän jälleen,
sitä rakkautta kuvastamaan.

and i’ll do anything, to get you in to my world.

luulin että jotain kaunista luvattiin,
että tää olis syvää ja kestävää,
että nimemme tähtiin kirjoitettaisiin.
mut usein lapsi erehtyy.

and i really loved you

mut nyt pysyn piilossa,
kuljen varjoissa sun maailmassa.
mietin, miks kiellät mut,
jätät yksin itkemään,
yöni valvon kyyneleitä niellen.

and i learned, life is just a game

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana<<33 upposi ja syvälle...

Sulla on tosi nättejä runoja. :o

 

Käyttäjän kaikki runot