Katson silmiin hukkuvaa.

Runoilija Dixion

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tyttö, joka halusi laittaa tunteensa paperille runon muodossa. En tiedä osaanko, mutta yritän. Kritiikistä olen kiitollinen :)
 

mä en aio katsoa vierestä,
kun kuihdut ja katoat.
en tahdo katsoa,
kun sisältä kuolet ja lopulta reunalta putoat.

puhu minulle rakas <3

tiedän, vihaat kyyneleitäsi,
et myönnä että sattuu.
mut joskus vahvinkin kompastuu,
ja unohtaa kuinka noustaan.


tartu käteeni.

anna vedän sut ylös,
suutelen uuden elämän.
halaan sinulle auringon.

uidaan yhdessä pintaan.

Selite: 
katson vierestä ystävääni, jolla on paha olla. haluaisin ottaa kädestä kiinni ja näyttää miten kaunis maailma on, mutta se ei vaan ole niin helppoa... olisikin.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa.

ihana,söpö..<<33

Todella kaunis ja ihana runo.

Kaunis, upea, wow.

 

Käyttäjän kaikki runot