nimetön

Runoilija Katse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoittanut, lukenut ja katsonut, luonut ja tuhonnut, miettinyt ja kuunnellut. viisitoista vuotta ja kihloissa elämän kanssa
 

Kuuletko huminan käytävässä
Siellä itkee äitisi
joka sinua kaipaa

Kuuletko syksyn huudon
se pyytää sinua jäämään
syyskuun salaisuuksiin

Miksi et osaa valita?

Hallitse tähtiä
ja vie sisarellesi kuu taivaalta
Emmehän me muuta toivo!

Ota vastaan käsky
Ja unohda kaikki mitä ikinä tiesit

Sillä tietosi on turhaa

Murhe ja suru, tulevaisuutesi uudet tuttavuudet

Hyppää virtaan, sillä minä tapoin juuresi
Mustetahrat lähtevät kyllä,
kunhan pyyhit muistosi

haha

Älä huoli,

Tulet näkemään laajan virneeni
jokaisesta peilistä
jokaisesta elämäsi varjosta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikea runo kipeistä muistoista.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Katse pohja 3.4.2009 0 Runo
Katse nimetön 3.4.2009 1 Runo
Katse Sinulle 2.4.2009 0 Runo
Katse Neitsyt 2.4.2009 0 Runo
Katse nimetön 2.4.2009 0 Runo
Katse Mukaasi 2.4.2009 0 Runo
Katse Revontulet 2.4.2009 2 Runo
Katse Kirkkaita tähtiä 2.4.2009 0 Runo
Katse Rauha 2.4.2009 0 Runo
Katse Rakkaudesta osa x 2.4.2009 0 Runo