Rauha hylkäsi
enkä edes kaipaa sitä
Olen valkoinen
kalpea kuu
ja ulvova susi
Olen musta
hämärä taivas
ja maailman varjo
Yöperhonen
joka lentää tuleen
vain kuollakseen
Taivas
joka romahtaa
vain tappaakseen
Selite:
Marraskuu 2008. En kirjoittanut mitään puoleentoista kuukauteen tämän jälkeen, tyrehtyneisyys näkyy jo
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi