Ontto hiljaisuus

Runoilija Muumilaastari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ihmiset antavat mielellään pois juuri sitä, mitä he tarvitsevat itse eniten." (Oscar Wilde)
 

Jos vain tietäisitte
ei tämä tyhjyys minua täytä
pienikin pala kaipausta
jotain jossa roikkua
niin olen ihminen
silti niin kovin tyhjä ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin surullista. Ja todella oudon hiljaista.

Syvän tumma runo

 

Käyttäjän kaikki runot