Onnea

Runoilija Muumilaastari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ihmiset antavat mielellään pois juuri sitä, mitä he tarvitsevat itse eniten." (Oscar Wilde)
 

Punertavan oranssi ilta
huone täynnä onnea
kukkivia ihmisiä
Tanssahdellen rakastavat toisiaan.

Selite: 
Pienet ystäväni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen herttainen runo jossa ihmisten onni näkyy kukkasina:***

Tämä hulautti lämpöisen hymyn naamalle.
Yhtään pidempi tarvitsisi olla, tämä on nappi hyvänmielenruno juuri näin.

Onnellisen kaunis runo.

Kaunis onni<3

 

Käyttäjän kaikki runot