Katsoja

Runoilija Asukar

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If i sense my mind, my mind is senseless, if my mind makes any sense, it would be madness for those who got any sense. So i ask, why this doesn´t make any sense?
 

Kanelin ja hunajan tuoksu ilmassa.
Haalea tuulen henkäys oven raosta.
Tammi hehkuu pronssin sävyinä.

Katseesi heijastaa savua.
Näen vielä viimeisen ajatuksesi.
Kuinka se hyökkää sisältäsi.
Hymyillen

Tunnen hukkuvani.
Yksinäisyys täyttää minut.
Keuhkoni tyhjentyvät pimeyteen.
Sydämeni lyö, kerran,
toisen,
pysähtyy.

Huone täyttyy kylmästä.

Pimeydestä.

Värit katoavat elämästä.

Enää ei edes huone muistuta minua aidosta.
Enää se ei saa minua hymyilemään.

Pelkään sitä, kavahdan.

En tahdo rakastaa.
Odottaa huomenna nousevaa kuuta ja tähtiä.
Nukahtaa lauman ulvontaan.

Herätä, havainnoida.

Olen kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo kaunis ja herkkä ja silti niin voimakas

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Asukar Ikävä 6.2.2014 0 Runo
Asukar La Fáim 31.8.2013 0 Runo
Asukar Taival 11.2.2013 0 Runo
Asukar Outo 1.9.2012 0 Runo
Asukar Sisu 23.7.2012 0 Runo
Asukar Matka ja mieli 23.7.2012 0 Runo
Asukar Katsoja 23.7.2012 1 Runo
Asukar Toivo 5.1.2012 0 Runo
Asukar Valo ja Pimeys 5.1.2012 0 Runo
Asukar Kyyhkyselle 26.12.2011 0 Runo