1n

Runoilija Miniporkkana

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yksin.

Niin yksin että tahtoisin kuolla.
Pakoon tuskaista tunnetta,
joka kalvaa sydäntäni, puristaa päätäni.

Miksei kukaan soita?
Miksei kukaan kaipaa?
Missä ovat ystäväni?
Missä on elämäni?

Olen yksin.

Selite: 
angstasin vaihteeks...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot