räps

Runoilija Miniporkkana

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän onni ovella koputtaa, olis parasta jo juoksuas hoputtaa. Avaa ovi päästä se sisään.

Miksi välttää jotain jota tahtoo.
Heti kun ympärilleen kahtoo,
kasvot ankeat kyttää
sun onnes kasaan ryttää.

Aina sitä ajetaan takaa.
Ei tahdota onnea jakaa.

Kaikki sen tahtoo saada
muttei sitä antaa.

Ei kukaan jaksa maailmaa harteillaan kantaa,
lähellä taivaanrantaa,
voi vihdoin periksi antaa.

Ei synkistely surulta suojaa.
Se sut sitä keräämään huijaa.

Ota onni omaksesi, jokainen murunen onnea.
Kasaa niistä yhteinen onnela.

Sen suojissa voit surutta elää.
Ei pelätä tarvitse enää.
Ilo itkun poistaa.
On onni ikuinen.

Selite: 
Ekajeespaskapa.sadfsklg joo tällänen räpellys nyt ettei jää tää profiili ihan tyhjäks joomo.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot