Taivas on musta tänään

Runoilija LangennutEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsesi pahin vihollinen olet, sinä sen kaiken teet ja kaiken tuhoat.

"One wing frozen - one left to be found" Machine Men


"Leikkikäämme nyt sokkoleikkiä.
Jos kätkeytyisit sydämeeni,
sinua ei olisi vaikea löytää.
Mutta jos kätkeytyisit omaan kuoreesi,
turha olisi kenenkään yrittää sinua etsiä."

-Kahil Gibran-



KIITÄN ARVOSTELIOITA!
 

Aurinko ei paistanut tänään

Pilvetkin pysyivät paikoillaan

ja minä en ymmärrä

Lapsosen kasvoista ei kipua näy

Ei hänen silmiään kyyneleet peitä

musta huntu langetettiin

Suojelusenkelin murhasivat

Eivät tytön ylle edes sädekehää jättäneet

ja minä vihaan

Taivaan tähdet sammuvat,

eikä kukaan pidä huolta tytöstä,

joka yksin pelkää pimeässä

kädet eivät yltäneet

Liean jalkaan sai

ruman syntymämerkin,

jota vuodet eivät voi pois pyyhkiä

nauru ei lakkaa

Ja tyttö katsoo

sinisilmillään

miten elämä hältä vietiin pois

ja taivas itkee

Selite: 
"Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä. Ei ole sellaista pimeää, jota minun hento käteni ei torjuisi."
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin suloinen <3

Niin kaunis, että melkein tuli kyyneleet silmiin.

Hyvin suloinen <3

Niin kaunis, että melkein tuli kyyneleet silmiin.

 

Käyttäjän kaikki runot