Surusiipi

Runoilija Sandrine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen tavallinen kirjailijan urasta haaveilija, jota ei kannata ottaa vakavasti
 

Raskaat askeleet painavat siipeni alas
katukivetykseen ne pirstaloituvat värähdellen
kuin unenomaisesti, minä itken
Helmiäiskyyneleet kastelevat uuden mekkoni
kangas repeytyy helmasta naulaan
parsin sen hopealangalla
tuskastani kehrätyllä.

Selite: 
Tämä on arkistoista löytynyt parin vuoden takainen viritelmä. Aika angstinen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot