Poltettu maa

Runoilija Sandrine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen tavallinen kirjailijan urasta haaveilija, jota ei kannata ottaa vakavasti
 

Poltettu maa jalkojen alla,
pitkä matka jo takana,
pidempi vielä edessä,
jos vain tahdon niin.
Haalistuvassa pimeydessä kuljen
kohti totuutta ja valhetta,
selvitän sen salaisuuden,
jonka minulta kielsit

Selite: 
Vanha runo, jonka löysin ja kirjoitin puhtaaksi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot