Tulevaisuudenpelko

Runoilija Sandrine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen tavallinen kirjailijan urasta haaveilija, jota ei kannata ottaa vakavasti
 

Sisälläni,
jossain ontossa kolossa,
nakertaa kaipuu
ja pelko.
Unelmissani
tielle asettunut ahdistus
vaikeuttaa kulkua
ja minä
sydämessäni
tiedän sen valheeksi,
joka puristaa
minut tyhjäksi.

Selite: 
yo-kirjoitukset, elämä, kaikki painaa päälle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot