Catch-22

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunneli, jonka päässä kerran näin valoa, on nyt muurattu umpeen

Hyttyset eivät enää riittäneet, joten viilsin ranteeni auki vuodattaakseni pahan veren pois
Voitte vain arvata silloisen puutteeni

Sokeana itselleni kuljen aina kotini ohi ja tulen kolkuttamaan sinun ovellesi
Sanoit minulle, että " ", mutta halusinko edes sitä?
Minulle riitti, että sain tehdä elämästäni taidetta

Suurin unelmani oli nähdä maailma sinun silmilläsi ja oppia puhumaan sinun sanoillasi,
mutta jokainen sydän puhuu omaa kieltään,
jokainen sydän etsii omaa tietään

Täydellisyyttä halajava diktaattorinmieleni riisti minulta monta nautintoa
vain koska en uskaltanut tehdä itseäni naurunalaiseksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot