Se Tunne

Runoilija Antti Henrik

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Joskus jaksaa joskus ei"
 

Katselen elämääni ylhäältäpäin,
Kaikki tuntuu kaukaiselta.
Miksi hyvät ihmiset hukkuvat ihmisvilinään?
Joskus en löydä sieltä edes itseäni.

Selite: 
Joskus on tällainen olo, melko usein kun asiat muuttuvat liian nopeasti ympärillä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita. Paljon asioita, jotka olet pukenut hienosti sanoiksi.

viimeinen lause kruunaa tämän :)

 

Käyttäjän kaikki runot