Niin mieleni kuin kehonikin on jo virkeä, oloni todella pirteä! Tahdon silittää sinun selkää, kanssasi en mitään pelkää. koko maailma saa kuulla sen, tää on ilosanoma rakkauden!
Selite:
nopea mutta ytimekäs :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
lisää rakkautta hienoa