Roskasakkia(Aka roskalaulu)

Runoilija Dylanisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoilijatar
 

Heitettyjä pulloja
kadunvarsilla noilla
kondomipaketteja, tyhjiä
talojen nurkilla
käyttäjiä vailla, oi.

Rikottuja polkupyöriä
joista varastettu on pyörät kumiset.
Niiden metalliset osat auringossa
valaisee kivasti tulikuumaa asvalttia.

Ja lähimetsän asukkaat
ihmeissään niitä tutkii
jää ansaan
rikkimenneeseen osavanteeseen.

Kirotut tölkit
ja likaiset maitopullot
koristekukkia moottoriteiden.
Roskasäkit ja vaatekasat
niitä kukaan ei omista.
Koska teiden kuninkaat, ohiajavat
viskelevät muovia nurmelle.

Selite: 
Tosi wanha, vuodelta nakkimakkara ja perunamuusi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot