Uni

Runoilija Pohjolatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unessa olin hereillä
maa allamme oli niin lämmin

" Kuuntele " sanoit
en minä ymmärtänyt mitä tarkoitit

" maa hengittää. Ja me olemme maa"
en tuntenut

Mutta se onni
mikä oli siinä hetkessä
oli kuin koko elämä

Olit siinä, silitin rintaasi
Unessakaan sydämesi ei lyönyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot