Laulan

Runoilija Pohjolatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laulan tänään

kylmistä eväistä

roudan nielevästä lämmöstä

siitä miltä maistuu tummuva tähtitaivas

Laulan tänään

elävästä maasta

pilviin kietoutuneista vuorista

siitä miten humaltunut sitä ohuessa ilmassa onkaan

Laulan tänään

olemiseni ytimestä

avonaisesta ikkunasta

rajattomasta rakkaudesta

siitä miltä tuntuu olla vastakuoriutunut

intohimoisesti

vastarakastunut

Elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniina sie maailmasi näet. Laulunarvoisena.

Laulu elämälle!

 

Käyttäjän kaikki runot