Pikku prinssi Espanjan

Runoilija je-n-na

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pikku prinssi espanjan
kulki halki euroopan
saapui maahan voittajan

Prinssi neidon tapasi
hänet heti halusi
vaan kumpa prinssi arvaisi..

Prinssi huusi riemuiten
"tahdon neidon sydämen"
Siitäkös Neito kiljuen:

"viekää, viekää
mikä irtoaa,
mutta sydäntäni ette saa"

Neito oli toisenlainen,
hieman erilainen,
tosi lepakkomainen

Mutta sekös Prinssiä alkoi kiinnostaa:
vihdoin jotain, mitä hän ei saa
ja sekös alkoi haluttaa!

Prinssi jatkoi piiritystä
Neito antoi käpälästä
Prinssi löytyi paiholasta.

Katsos kaikkea ei saa,
mut kannattaa yrittää.
Muista vain: järkeä pitää käyttää

Selite: 
Piti tehä kummipojalle jtn mut mut.. Ei tosta iltasaduks ollukaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
je-n-na Whisper my name 2.4.2010 1 Runo
je-n-na Nimetön 13.2.2010 0 Runo
je-n-na Pikku prinssi Espanjan 13.2.2010 1 Runo
je-n-na Rypytys 23.12.2009 1 Runo
je-n-na Kiihko 23.12.2009 0 Runo
je-n-na Rakennusmestari 16.12.2009 1 Runo
je-n-na Nimetön 25.11.2009 0 Runo
je-n-na Miete 25.11.2009 0 Runo
je-n-na Sokea 25.11.2009 3 Runo
je-n-na Nimetön 21.11.2009 1 Runo