Muistanko sen uneen keväästä?

Runoilija Joelartturi

Pimeys pahoinpitelee minua
aina kun en ole lähelläsi 
 
sen rystysissä menneiden aaveet
lyövät leimojaan minuun

ja yritän epätoivoisesti muistaa 
sen unen keväästä
jossa koivut kehystivät joenrantaa
 
niin kuulisin mielummin lintujen 
kuin aaveiden laulavan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki haluavat kuulla lintujen lauluja mieluummin kuin aaveita.
Hänen lähellään aina kevät? Näin tulkitsen tehokasta runoasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot