ego

Runoilija Amor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miekka välähtää auringonvalossa uppoaa lihaan: rakkaus
 

annoit ymmärtää
olen mielenkiintoinen

annoin ymmärtää että olisin

baby, sä todella aloit kiinnostamaan mua
niinkuin sinusta muka voisi olla kiinnostumatta

en olisi halunnut alkaa pelleilemään
mutta nyt
huomattuani että se on minun osani
se on paljastunut erittäin miellyttäväksi

kun ajattelen sua, haluan ajatella meitä
mutta nyt hänen, rakkaan ystäväni, tullessa mukaan
pelkään alkavani ajattelevani teitä

he took my baby away

kun soitit minulle ja kuulin hänen äänensä
tunsin niin polttavan tunteen rinnassani
halusin päästä jotain ulos

avattuani suuni aloin nauraa
tilanne oli aidosti hauska

ystäväni, pahoin pelkään että
jos valinnanvaraa on tasan ystävyyden tai rakkauden verran

en kysy, en epäile, en epäröi
minä otan mikä minulle kuuluu

valitsen rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Amor Nimetön 30.7.2008 0 Runo
Amor Joutsen 6.10.2007 1 Runo
Amor Ah, putkinäkö 29.7.2007 1 Runo
Amor tappaja 31.1.2007 0 Runo
Amor ego 19.10.2006 0 Runo
Amor joskus 18.10.2006 0 Runo
Amor Tahallaan 5.10.2006 1 Runo
Amor Din lilla jävel 5.10.2006 0 Runo
Amor Pau 1.10.2006 1 Runo
Amor Syksy 4.9.2006 1 Runo