tappaja

Runoilija Amor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miekka välähtää auringonvalossa uppoaa lihaan: rakkaus
 

odotus tulevasta
niin ihanan tuskallinen
jännittää

kaikki ennusmerkit on selvät
taisit rakastua
mutta toisaalta en ole ikinä uskonut ennustukseen

epäröin yhdestä ainoasta syystä
typerä minä
et sinä voi rakastaa minua

joskus kauneus voi tappaa
ja tässä tapauksessa tuntuu
että kauneutesi tappaa rakkautemme

kuinka tuollaisia huulia voisi suudella
kuinka tuollaista ihoa koskettaa
tuntematta oloaan typeräksi

en minä ole kaunis
vaikka niin on sanottu
sinä tunnet sen

rakasta minua
ja rakasta lujaa
niin minäkin uskallan
olla kuin sinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Amor Nimetön 30.7.2008 0 Runo
Amor Joutsen 6.10.2007 1 Runo
Amor Ah, putkinäkö 29.7.2007 1 Runo
Amor tappaja 31.1.2007 0 Runo
Amor ego 19.10.2006 0 Runo
Amor joskus 18.10.2006 0 Runo
Amor Tahallaan 5.10.2006 1 Runo
Amor Din lilla jävel 5.10.2006 0 Runo
Amor Pau 1.10.2006 1 Runo
Amor Syksy 4.9.2006 1 Runo