En vaan tienny..

Runoilija PaPuSi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vielä aloittelija runojen kirjoittamisessa, kerron omasta elämästäni,tunteista...
 

Pari viikkoa lupailit,
että ollaan yhdessä ikuisesti,
mutta en tiennyt silloin,
ettei ikuisuutta ole olemassa.

Pari viikkoa sitten sanoit,
että rakastat minua,
mutta en silloin tiennyt..
ettei rakkaus kestä ikuisesti..

Mutta tänään vasta kerroit,
että tämä suhde ei pelitä..

Selite: 
.. Joka sana on totta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot