ODOTUS

Runoilija Kesämies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.7.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2018 20:05

Asuinpaikka: Polvijärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1955

RAKASTETULLENI

Unelma tänään - huominen kanssasi.
 

Jo keltaiset lehdet

Osin varisseet -

Ja minä vain odotan Sinua.

Selite: 
Elämän syys ilman rakkautta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen haikea on runosi.

Juuh...mut joskus se odotus palkitaan.Vaikka pienemmästikki.
Huomasin.
Hyvää syntymäpäivää.

Olisko syytä lähtiä etsiskely retkelle jos on rakas kadoksissa,--- ei se kuulemma tuu koyoa hakemaan sanoo mun ystävät,--
mutta asiaan:
Onnellista Syntymäpäivää !!

ehkä odotus palkitaan....

Haikeaa ja Koskettavaa.

Haikea tunnelma on runossasi.
Odottavan aika on pitkä.

 

Käyttäjän kaikki runot