MIETELAUSE 25

Runoilija Kesämies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.7.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2018 20:05

Asuinpaikka: Polvijärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1955

RAKASTETULLENI

Unelma tänään - huominen kanssasi.
 

Kohtalo väsyy usein,

mutta päivien kulta ei silti himmene.

Tai se vain näyttää siltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot