KESÄMIES KESÄLLÄ

Runoilija Kesämies

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.7.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2018 20:05

Asuinpaikka: Polvijärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1955

RAKASTETULLENI

Unelma tänään - huominen kanssasi.
 

Mustat pilvet -

Vettä -

koleaa -

ja rakeita vielä sekaan.

Mutta Kesämies on kesämies
tuli sitten mitä tahansa -

kun on kesä...

Selite: 
Tällainen kesä meillä...
Kategoria: 
 

Kommentit

On hyvä pitää kesäinen mieliala satoi tai paistoi...

Kesämies ON kesämies.
Kesä meillä muillakin, tänään lämmin, ukkostakin,
huomenna helle. Kesämiehelläkin.

Ihana Kesämies Kesällä.
*hymyilee*

Ihanan positiivinen runo. Toivottavasti ensi kesä on jo aurinkoisempi.

 

Käyttäjän kaikki runot