Aalto

Runoilija Sty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus aalto lyö ylitsesi,
työntää mukanaan syvimpään pohjukkaan.
Maailma pimenee
ja selviäminen tuntuu mahdottomalta.
Joka puolella
pelkkää tyhjyyttä.

Ponnistelet pitääksesi
silmäsi auki suolan polttaessa niitä.
Voimasi alkavat
jo huveta
kun kuu pilkistää yläpuolellasi.
Ponnistaen vielä viimeisen kerran
saat pääsi pinnalle.

Et ole ikinä
kokenut parempaa tunnetta,
kun raikkaan ilman täyttäessä keuhkosi
voimasi palaavat.

Sitten -
saapuu uusi aalto.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En ollu lukenu tätä,onneks muistutit että täytyy käydä tsekkaamassa.
Olis kiva tietää,että mitä sun päässä liikkuu,ajattelet joskus vähän outoja juttuja ;D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sty Nimetön 21.3.2010 0 Runo
Sty Nimetön 21.3.2010 0 Runo
Sty Nimetön 30.3.2009 0 Runo
Sty Nimetön 14.9.2008 0 Runo
Sty Nimetön 6.4.2008 0 Runo
Sty Nimetön 6.4.2008 0 Runo
Sty Nimetön 30.3.2008 0 Runo
Sty Aalto 9.3.2008 1 Runo
Sty Nimetön 22.2.2008 2 Runo
Sty Nimetön 15.2.2008 1 Runo