Rakkaus puutarhassa

Runoilija Junnu Hätälä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.1.1983

Olen kirjallisuuden ystävä ja runot ovat lähellä sydäntäni. Erintoten rakkausrunot. Ja runojen kirjoittaminen on minulle tärkeää. ja runojen lukeminen. Myös blogissani kirjoitan rakkausrunoja.
 

Rakkaus tuo tunne voimakas ja ihana.
Ja ympärillä kukkiva puutarha ja kaikki kukat kukkii.
Aurinko paistaa sinä päivänä ja linnut laulaa.
Ja rakkautemme aurinko loistaa silmistämme.
Kaunista rakkauden puutarhassa onnemme on.
Ja yöperhoset lentävät ympärillä ja Rakkauden kaikki värit loistaa.
Rakkaus on ihanaa ja aitoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot