Rakkautta hedelmätarhassa

Runoilija Junnu Hätälä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.1.1983

Olen kirjallisuuden ystävä ja runot ovat lähellä sydäntäni. Erintoten rakkausrunot. Ja runojen kirjoittaminen on minulle tärkeää. ja runojen lukeminen. Myös blogissani kirjoitan rakkausrunoja.
 

Rakkaus joka syttyy hedelmätarhassa on kaunista ja ihanaa.
Ja appelsiinipuut kukkivat silloin kun me kaksi rakastavaista kietoudumme toisiimme.
Rakkautemme on kaunista ja katsomme toisiamme hellästi.

Selite: 
Tämä runo on sopiva tunteilleni koska ajattelen omaa kihlattuani.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot