Kynttiläillallinen

Runoilija Junnu Hätälä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.1.1983

Olen kirjallisuuden ystävä ja runot ovat lähellä sydäntäni. Erintoten rakkausrunot. Ja runojen kirjoittaminen on minulle tärkeää. ja runojen lukeminen. Myös blogissani kirjoitan rakkausrunoja.
 

Kynttiläillallisella rakkaani kanssa olen ja on ihanaa ollaan rakastuneita.
Kynttilät ja ruusut ovat kauniina ja morsiameni kanssa olemme onnellisia yhdessä kynttiläillallisella.
Kynttilät kertovat rakkaudestamme samoin ruusut ovat rakkauden kukkia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden onnea luen runostasi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot