Temppelin päivä

Runoilija Liihottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2021 16:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





 
 
mutta maailma kaipaa pelastusta, sillä elämme sellaisia aikoja kuin olemme.

suosittelemme:
pöhöttynyt.
/reliikki
 

Viimeinenkin pronssipatsas on paikoillaan
ja ikuiset valot puhallettu liekoihinsa.
Viimeinkin pyhättöön voidaan työntää saalis,
joka on odottanut arvoaan aikansa yli.
Ja vasta sen jälkeen on kuljettava
läpi humalan lahjomattoman virran.

Tämä on temppelin päivä.

Suuret ja koristeelliset rajakivet
sulkeutuvat kunnioituksesta mykkien.
He rakensivat vuosien kautta
uhraten oman henkensä tähän maahan,
tähän paikkaan.

Tähän päivään. Temppelin päivään!

Viimeinenkin hopeinen ketju
sinetöidään kultaisilla lukoilla.
Viimeinkin voidaan unohtaa se saalis,
joka on odottanut unohdustaan syntymästään asti.
Ja vasta nyt on kuljettava
läpi ilon ja helpotuksen matka.

Tämä on temppelin päivä.

Alkutahdit, keskenmenot, ei päätä tai häntää.
Lopun aika ja unet saavat siivet,
ettekä tulevaisuudessa enää tiedä, saati muista,
kenelle annoitte avaimet.

Vaan tulette muistamaan: Temppelin päivän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Julistavan korkeaa meininkiä!

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot