Lapselleni

Runoilija Mirrim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 1.10.2016 23:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wunderbaum ei ole ratkaisu kodin väsyneeseen ilmapiiriin. (Naisen opas)
 

Mitä suurempi rakkaus,
sen suurempi pelko;
menetyksen pelko,
elämän pelko,
rakkauden pelko.

Mitä suurempi rakkaus,
sen suurempi ilo;
elämän ilo,
oppimisen ilo,
nauru.

Mitä pienempi käsi,
sen suurempi rakkaus,
sen suurempi ilo!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmeellisiä tunteita herättää oma lapsi. Hieno ajatuksellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mirrim Lapselleni 14.6.2015 1 Runo
Mirrim Rakkautta 14.6.2015 0 Runo
Mirrim Katoppas Ukko 14.6.2015 1 Runo
Mirrim Anteeksi 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Rakkausruno 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Friends 4ever 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Desi 20.7.2011 3 Runo
Mirrim Moka 15.7.2011 0 Runo
Mirrim 100 KG 15.7.2011 2 Runo
Mirrim Nimetön 6.7.2011 0 Runo