Ikuinen kesä

Runoilija Essukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistaa kauniisti,
verhoaa läpi avaruuden, meitä lämmittämään.
Linnutkin visertää kiitosvirttä,
kun kesä on tullut katsomaan tänne meitä.
Kukan tuoksu on makea,
vaik joskus on mieli apea.
Ei se lannista meitä koskaan,
me taistellaan pahaa vastaan. Vaikka kuinka ei ois toivoo, en kesän kauneudesta luovu, en edes silloinkaan, kun paha aika koittaa!

Selite: 
KESÄ<33
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot