Painajainen.

Runoilija Essukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjä huone, minä vain,
ulos tuijotan ikkunastain,
tunteen ikävän sydämmeeni sain,
se kasvaa koko elämäni aikain.
Kyynel putoaa lattialle,
elämä ei hymyile tänään minulle.
Ikävä piinaa mieltäni,
jäätävän tunteen tunnen sisälläni.
Poika komea, ihana, astuu sisään uteliaana.
Katsoo kasvoja hyytäviä, koskettaa kasvojain tavalla hellällä. Lämmön tunnen ruumiissani,
poika herätti elohon elämäni.
Kun herätessäni silmät räpsäytin,
poika oli kadonnut jonnekkin..

Selite: 
Kertoo kauniin tytön painajaisesta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot