Rukous

Runoilija Essukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herra kiitän:
Perheestä, ruoasta, kodista.
Herra auta:
Köyhiä, nälkäisiä, orpoja
Herra pyydän,
annahan, rauha ihmisille,
auta että toisia, aina ymmärrämme!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot