Kirjailija

Runoilija klouvsk

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Millä värillä värittää,
Millä sanoilla kertoo,
Millä innolla auttaa.

Haluatko tietää mitä kirjaa kirjoitan,
Maltatko odottaa onnellista loppua,
Jaksatko työskennellä tarinan eteen?

Vielä ehtii vaikuttaa tapettien väreihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiinnostava runo,
kuin kehä joka alkaa kuin loppuu,
myös nimi ja keskimmäinen säkeistö nivoutuvat yhteen.
Ja kuitenkin koko runo on yksi toimiva kokonaisuus.

erilainen ja hieno runo!

Jännä runo
erikoinen ja mielenkiintoinen
pidän tästä paljon

Kysyvä, hyvä runo

Tässä on jotain hauskaa. Muutenkin ajatuksia herättävä.

Pidän tästä. kovasti, :).

tosi hieno!

Jokainen uusi päivä tuo lisäväritystä elämämme kirjaan.

 

Käyttäjän kaikki runot