Tunteita ei unohda

Runoilija klouvsk

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistan vaikka luulet että olen unohtanut,
nyt huomaan vaikka luulin etten rakastanut,
ei sillä hetkellä osannut arvostaa,
ei ehtinyt miettiä tunteitaan,
ei tiennyt odottaa,
kuinka paljon lopulta kaduttaa,
kun tilaisuus on jo hukattu,
ja mahdollisuus onneen haihtunut,
se satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä kyllä, joskus huomaa liian myöhään...haikea runo

 

Käyttäjän kaikki runot