Odotan vastaustasi

Runoilija EmoKid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutut sanovat hulluksi
Kaverit sanovat emoksi
Ystävät sanovat masentuneeksi
ja aikuiset puhuivat parantumisesta..... Mutta se aika on jo takana päin Olen kuin uusi ihminen :)
 

Ensin rakastit minua,
siten pyydät olemaan ystäviä,
kysyn sinulta rakasta enään,
suutu etkä vastaa mitään.

Kolmeen vikkoon en oo kullu susta mitään,
alan epäilemään,
oletko yksin jätänyt mut elämään

Luovuta
en enään odota
nyt tiedän
on rakkaus turha

Mihin sitä edes tarvitsisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot