Ystävä ikuinen

Runoilija EmoKid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutut sanovat hulluksi
Kaverit sanovat emoksi
Ystävät sanovat masentuneeksi
ja aikuiset puhuivat parantumisesta..... Mutta se aika on jo takana päin Olen kuin uusi ihminen :)
 

Olit ystäväni mutta silti lohdutit,
ymärsit ja kuuntelit.

Mutta et ole enään täällä,
minulla ei ole ketään,
olen yksin.

Nyt olet minulle,
tähteni jotka ymärtävät,
sade joka lohduttaa
ja kuu joka kuuntelee.

Ja aina kun aurinko paistaa
olen oneton,
koska silloin et ole lähelläni.

Selite: 
Sonjalle, (joka inhosi aurinkoa) muistan sinut ainna.
Kategoria: 
 

Kommentit

enään > enää
oneton > onneton

muutoin hyvin kirjoitettu. taidan ymmärtää edes jotenkin runon sanoman... menetys on tuskallista.

 

Käyttäjän kaikki runot