Yllätävä ikävä

Runoilija EmoKid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutut sanovat hulluksi
Kaverit sanovat emoksi
Ystävät sanovat masentuneeksi
ja aikuiset puhuivat parantumisesta..... Mutta se aika on jo takana päin Olen kuin uusi ihminen :)
 

Kauanko siitä onkaan?
Jo puoli vuotta?
Kun keroit minua rakastavasi,
kun yhtäkkiä vain lähdit elämästäni.

Tiedän että sinuakin vaivaa masennus...
niin vaivaa minuakin.
Mutta se hän tekee meistä vain läheisemmät?

Miksi siten lähdit?
Hyvästejä jättämättä?
Luulin sinusta jo ohi pääseeni

Mutta nyt,
Yhtäkkiä sydämeni hutaa nimeäsi
6 kuukaudeksi se sen unohti.
Mutta nyt se huutaa sinua takaisin

Kuuntelen yhteistä biisiämme,
uudestaa ja uudestaa.
Itken ja iteken.
Tahtoisin sinut takaisin
tai edes todisteen siitä että olet vielä elossa

Minä kaipaan sinua,
Enemmän kuin mitään muuta mailmassa,
Tuntuu kuin minua paleltaisi ja sinä olisit ainoa joka minua voi lämittää.
Minä ikävöin sinua niin

Selite: 
Kuuden kuukauden jälkeen yhtäkkiä aloin ikävöimään entistä poikaystävääni. Tämä on totta, en ole edes varma onko hän elossa, kukaan ei ole kuulut hänestä mitään ainakaan 2 kuukauteen </3 I miss you so much </3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot