Viiltely

Runoilija EmoKid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tutut sanovat hulluksi
Kaverit sanovat emoksi
Ystävät sanovat masentuneeksi
ja aikuiset puhuivat parantumisesta..... Mutta se aika on jo takana päin Olen kuin uusi ihminen :)
 

On se niin häpeälistä
en itseäni voi satuttaa
olen niin pelkuri

Löydän jotain terävää
villän käteen ensin ei tapahdu mittään
itken

Sitten nään
se vuottaa verta
alan nauramaan
teen sen uudeleen
kunnes käsi on verestä punainen

Se tuntuu omituisen hyvältä
en ymärrä
mutta olen onelinen
en olekaan niin pelkuri kun ajatelin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

otsiko sai lukemaan
(itse vanha viiltelijä, tavasta jo luopunut)
luen tästä jonkin sorttista ironiaa
hyvin mielenkiintoinen teos

 

Käyttäjän kaikki runot