Viimeisen kerran

Runoilija SuprA

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen pois viimeisen kerran,
Tajusin sen, mitä ennen ymmärtänyt en.
Luulin kauan, että jotain olla vois.
Toivoin aina, että tuulet mukanaan sinusta edes muiston tois.
Välillämme tunteita oli sen verran, ja sen kerran,

Erehdyin.
Tunteeseen olin ihastunut, luulin aina sinuun olevani rakastunut.

Nyt tiedän sen,
saavuttamattomuutesi sai minut tavoittelemaan paikkaa vierelläsi,
halusin niin saada oman jälkeni sydämeesi,
se oli vain harhaa, tavoittamatonta unelmaa.
Annoit tunteilleni vastauksen ja olitkin kosketeltavissa, tavoitettavissa, et enää vain fantasiaa...

Nyt myönnän sen ja sinut hyvästelen, hymyillen jatkan elämääni ja viimeisen kerran sinua ajattelen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä ja koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SuprA kevät 16.3.2012 1 Runo
SuprA tarina vain toiveista 1.7.2011 0 Runo
SuprA Nimetön 24.12.2010 1 Runo
SuprA Riidat 24.12.2010 0 Runo
SuprA Jaettu rakkaus 27.7.2010 0 Runo
SuprA Rikkiki 18.5.2010 0 Runo
SuprA Kesäyö 6.5.2010 1 Runo
SuprA Minä 13.4.2010 2 Runo
SuprA Mulq* 31.1.2010 0 Runo
SuprA Viimeisen kerran 21.10.2009 1 Runo