Rikkiki

Runoilija SuprA

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hajotit nyt sitten senkin,
Kyynelilläsi sirpaleiksi,
Naurullasi tuhansiksi kappaliksi.

Eleilläsi heittelit osat pitkin maailmaa,
tavoiltasi jättänyt edes karttaa.
Nyt en enää voi sitä koota,
enkä sydäntäni ehjäksi kasata.

Kaikki minussa on rikki, poikki ja katki.
Silti unissani sinä harjalla lakaiset sirut sihveliin ja ojennat ne minulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
SuprA kevät 16.3.2012 1 Runo
SuprA tarina vain toiveista 1.7.2011 0 Runo
SuprA Nimetön 24.12.2010 1 Runo
SuprA Riidat 24.12.2010 0 Runo
SuprA Jaettu rakkaus 27.7.2010 0 Runo
SuprA Rikkiki 18.5.2010 0 Runo
SuprA Kesäyö 6.5.2010 1 Runo
SuprA Minä 13.4.2010 2 Runo
SuprA Mulq* 31.1.2010 0 Runo
SuprA Viimeisen kerran 21.10.2009 1 Runo