Nimetön

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Ja niin minä nauroin
Hymykuopat valloillaan
Jostain syvältä ääni kumpusi
ja teki niin hyvää

Silmät saivat uuden loiston
jonka luulin aikoja sitten kadonneen
Ja käteni kiedoin ympärillesi
ja sinä vedit lähelle, turvallisen lähelle

Upottaen vaelsivat sormesi hiuksiini
Jokaisen osan minusta tahdoit tuntea
Huulesi pehmeät painautuivat omiani vasten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja tunteikas runo. Tästä tuli sellanen hyvä fiilis, että kyllä tää on pakko laittaa suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot