Sinä olet.

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Olet ruosteinen terä haavassani
Siinä jonka tuska viilsi kylkeeni

Olet utuinen katse silmissäni
Kun en pystynyt erottamaan huomista

Olet katkera maku suussani
Pahempi suolaisaa merta

Olet kuuma polte ihollani
Kuin tulta olisi lyönyt vasten

Olet kivinen polku tielläni
Jonka kuljen paljain varpain

Olet sirpale lasistani
Siitä joka ennen virvoitti janoni

Olet raivoisa tuuli
Joka riepottaa elämäni paloja

Olet viimeinen kyynel poskellani
Sen jälkeen kaikki jäi taakse

Olet kaihoisa kuu
Kylmä, kalpea ja kova!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot