Jonakin päivänä

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Jonakin päivänä hukun katseeseesi

Jonakin päivänä upotan sormeni pehmeisiin hiuksiisi

Jonakin päivänä kosketan varovasti

Jonakin päivänä saan painaa pehmeän suudelman huulillesi

Jonakin päivänä kietoudun rintaasi vasten, enkä tahtoisi päästää irti.

Ja kun se päivä tulee, ehkä viimein olen onnellinen..?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot