Salaiset verbit

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1173
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Kesäyön hämärässä
sitkeä hevosmuurahainen
ripistää hirsiseinää ylös,
vaikka lajitovereita on
tapettu pataljoonan verran.
Ne makavat
lattialla sikiöasentoon
käpertyneinä, kuin joku
olisi tohottanut
ne hengiltä vietnamilaisella
liekillä.

Otamme toisistamme otteen,
sinä ja minä, minä ja sinä,
peukalo vasten etusormea,
etusormi vasten peukaloa.
Laveri narahtaa.

Tapahtuuko salaisia verbejä?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännää mietittävää varmasti monelle <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot