Tulet

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Veneen moottori
jyrisee tasaista
möyryä.

Lasikuidulle
tipahtanut
neulanen tärisee
pohjalla.

Hämähäkki koikkelehtii
uhkaavasti kohti
säärtäni.

Palautan sen
päiväjärjestykseen
pulikalla.
Voi yksi päivä
olla Ruususen unta.

Laineissa
on huikea
välke.

Tuossa rannassa 
syttyivät juhannustulet
vuosi vuoden jälkeen.





 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot